Faq

Wat is een Pc game key?
Dit is een unieke code, waarmee u toegang krijgt tot activatie van een spel/game. Door de code in te voeren, kan het spel (legaal) gedownload, geïnstalleerd en direct gespeeld worden.

Wat zijn de voordelen van een Pc game key?
1 van de grootste voordelen is het direct kunnen spelen na ontvangst betaling. Er hoeft bijvoorbeeld niet gewacht te worden op de postbode. Verder zijn er nog een aantal voordelen:

  • Geen verzendkosten
  • Game kan niet beschadigen/kwijt geraakt worden
  • Games blijven altijd bewaard
  • Laagste prijzen

Verschillende platformen
Een code kan op verschillende platformen (Steam, Uplay, Origin etc.) geactiveerd worden.
Wij geven altijd aan bij welk platform, welk spel geactiveerd moet worden.

Als de bestelling is afgerond, sturen wij de code met instructies. Als er vragen zijn, kunt u altijd met ons contact opnemen.

Hoe ontvang ik de code?
De unieke code wordt naar het opgegeven email-adres gestuurd. Tijdens het afrekenen van de bestelling, worden er een aantal gegevens gevraagd, waaronder ook uw email-adres.

Hoelang duurt het voordat ik de code ontvang?
Wij streven ernaar om de code direct na ontvangst betaling op te sturen, naar het opgegeven e-mailadres. In de meeste gevallen  (90%) voldoen wij hieraan.
Wij zullen de klant altijd op de hoogte stellen, als er vertraging is opgelopen en er alles aan doen om te zorgen dat de code snel toegestuurd wordt.

Als het bestelde product niet meer op voorraad is, word u hier zo snel mogelijk over geinformeerd en gevraagd of u wilt wachten of u geld terug wilt ontvangen. Wij raden ook altijd aan, om even via het contact formulier/Livechat (linksonder), contact met ons op te nemen over de voorraad en genoemde prijzen.

*Betalingen via Paypal krijgt u (als wij online zijn op de livechat), binnen tien minuten toegestuurd, na ontvangst betaling.

*Betalingen via directe bankoverschrijving duren doorgaans 1 dag, voordat de betaling door ons ontvangen is. De code wordt direct toegestuurd als de betaling is ontvangen.

* Pre-orders worden voor de releasedatum en uiterlijk op de dag van release toegestuurd.

Let op: controleer altijd of de pc/laptop voldoet aan de minimale gevraagde systeemeisen. Dit kan je doen op www.canyourunit.com